Η ιστοσελίδα είναι ανοικτή στα σχόλια και στις απόψεις σας.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν σε ενθουσιώδες κλίμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Κ. Ξηρογιάννη ‘’ Ορχομενός Νέα Εποχή ‘’ .




  

   Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν σε ενθουσιώδες κλίμα  τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού  του υπ. Δημάρχου Κ. Ξηρογιάννη ‘’ Ορχομενός Νέα Εποχή ‘’ .
  
   Οι παρουσίες πολλές και όλες σημαντικές παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες . Πολλοί  οι δημότες απο όλα τα σημεία του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού αλλά και σημαντική παρουσία πολιτών και υποψηφίων του νύν Δήμου Ακραιφνίας οι οποίοι καλωσορίσθηκαν και απο την πλευρά τους έδειξαν εμπρακτα την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια αυτή για ένα νέο ξεκίνημα . Παρόντες  ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί συμβουλοι του συνδιασμού οι οποίοι παρουσιάστηκαν και επίσημα απο τον Κ.  Ξηρογιάννη .
   
   Μεγάλη ήταν η αγανάκτηση των συμπολιτών μας όταν κατα την ομιλία του ο Κ.Ξηρογιάννης αναφερθηκε στα πολλά κακώς κείμενα που εντόπισε στην φιλοσοφία και την πρακτική του Κ. Υπερηφανου . Δεν έμεινε πολύ στην κριτική του ως και σήμερα Δημάρχου αλλά προχώρησε σε προγραμματικές δηλώσεις για ένα καλύτερο ποιοτικά Δήμο με ίση αντιμετώπιση των μικρών και μεγαλύτερων διαμερισμάτων του, με δημοκρατική φιλοσοφία στο σχεδιασμό του και αρχές ισονομίας στην πρακτική μετουσίωση σε έργο της φιλοσοφίας αυτης .
   
   Η παρουσία σημαντικών προσώπων  του Νομού καθώς και πολλών παραγόντων της τοπικής και όχι μόνο πολιτικής ζωής δηλώνει ξεκάθαρα την ‘’πανστρατιά’’ η οποία συντελείται για ριζική αλλαγή στο Δήμο μας χωρίς κλειστές κάστες ανθρώπων που κρατάνε την διαχειριση-διακυβέρνηση του Δήμου μακριά απο τους πολλούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: