Η ιστοσελίδα είναι ανοικτή στα σχόλια και στις απόψεις σας.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ.



                                                               Ορχομενός, 2-9-2010



                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2010 επισκέφτηκα τον  Υφυπουργό Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής,, για μία ακόμη φορά, για να ενημερωθώ για την πορεία, του τόσο σημαντικού για τον τόπο μας έργο, της κατασκευής του υπόλοιπου δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού της πόλης του Ορχομενού.
  Ο κ. Μωραϊτης με διαβεβαίωσε, όπως και τις προηγούμενες φορές, ότι ασφαλώς και το έργο θα κατασκευαστεί και ότι, η σημερινή κυβέρνηση υλοποιεί με ταχείς ρυθμούς ώριμα έργα και ειδικότερα εκείνα που άπτονται της ποιότητας ζωής των πολιτών και προστασίας του περιβάλλοντος, με απόλυτη προτεραιότητα.
   Στη σημερινή μας επικοινωνία, ζήτησα επί πλέον, την επανεξέταση της χρηματοδότησης από το ίδιο ταμείο και για τις αποχετεύσεις των δημοτικών Διαμερισμάτων, Διονύσου και Αγ. Δημητρίου και απέσπασα την υπόσχεση ότι μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά του πρώτου έργου θα ασχοληθεί και με αυτό το θέμα, σε πρώτη ανάγνωση το αντιμετωπίζει θετικά.
  Είναι  γνωστό ότι, μετά τους ακροβατικούς χειρισμούς χωρίς καμία δική μας ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο  και τις συνεχείς αλλαγές των μελετών,   η απόφαση για τις  αποχετεύσεις για τα προαναφερόμενα δύο Δημοτικά  Διαμερίσματα , έχει πλέον μεταφερθεί στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
   Με πολλή προσοχή θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όπου χρειαστεί θα παρέμβουμε έτσι ώστε, να έχουμε το δυνατόν συντομότερα αποτέλεσμα.


                                                      Κ. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
                                                      Δημοτικός Σύμβουλος
                                                      Δήμου Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια: